پیام تسلیت به دکتر ال غفور

دکتر غلامحسین خواجه٬ رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی رحلت روحانی عالی قدر آیت الله آل غفور را تسلیت گفت. به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز٬ متن این پیام بدین شرح است: انالله و انا الیه راجعون رحلت روحانی ژرف اندیش و پاک نهاد حضرت آیت الله آل غفور را به دانشگاهیان خوزستان و همکار ارجمند دکتر محسن آل غفور تسلیت عرض می کنم و از درگاه پروردگار بزرگ برای آن فقید سعید که عمر گرانقدر خود را در ترویج فقه اهل بیت(ع) و هدایت مردم سپری نمودند، بخشش و علو درجات مسالت می کنم.
 همچنین دکتر سید عزیزآرمن ریاست دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی نیز در پیامی جداگانه  رحلت روحانی عالی قدر آیت الله آل غفور پدر گرامی دکتر سید محسن آل سید غفور عضو هئیت علمی گروه علوم سیاسی  را به ایشان تسلیت گفته و از خداوند منان بر ای آن مرحوم غفران الهی و برا ی بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم .

-------------------------
جهت دریافت قوانین آموزشی و جدیدترین اخبار مرتبط با دانشکده به کانال تلگرامی دانشکده ی اقتصاد و علوم اجتماعی به ادرس زیر مراجعه نمایید  .