سامانه حضور و غیاب کسری به آدرس cartex.scu.ac.ir

ثبت حضور و غیاب

سامانه حضور و غیاب کسری به آدرس cartex.scu.ac.ir

با سلام، احتراماً به استحضار می­رساند سامانه حضور و غیاب کسری به آدرس cartex.scu.ac.ir علاوه بر شبکه داخلی دانشگاه، با قرار گرفتن بر روی شبکه جهانی (ترجیحاً با مرورگر گوگل کروم و اینترنت اکسپلورر)، از هر نقطه­ای در کشور قابل دسترس بوده و همکاران محترم عضو هیأت علمی و غیر هیأت علمی و نیز نیروهای تحت پوشش شرکت پیمانکار نیروی انسانی می­توانند از این سامانه برای پایش وضعیت حضور و غیاب، ثبت مرخصی و اطلاع از باقیمانده مرخصی استحقاقی و مرخصی ذخیره شده خود به صورت برخط (on line) استفاده نمایند. اضافه می­نماید که به لحاظ رعایت مسائل امنیتی، حساب کاربری افرادی که تاکنون وارد این سامانه نشده­ و نسبت به تغییر گذر واژه خود اقدام ننموده­اند غیر فعال بوده و این افراد لازم است به منظور فعال کردن حساب کاربری خود با واحد حضور و غیاب این مدیریت (تلفن­های داخلی 2252 یا 2261) تماس حاصل نمایند. استدعا دارد دستور فرمایید این موضوع به نحو مقتضی به اطلاع مستخدمین شاغل در آن واحد رسانیده شود.