اطلاعیه اسکان دانشجویان دوره روزانه نیمسال اول 97-1396

به اطلاع کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دوره روزانه می‌رساند که مجموعه خوابگاه‌های دانشگاه از تاریخ 19/6/96 آماده پذیرش و اسکان دانشجویان عزیز می‌باشند.

لذا دانشجویان گرامی با در دست داشتن مدارک لازم از قبیل برگ انتخاب واحد و تسویه مالی جهت تحویل اتاق"برادران معاونت دانشجویی، اداره سکونت" و "خواهران مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه(ص)" اقدام نمایند  .

لازم به ذکر است که ثبت‌نام اسکان دانشجویان کارشناسی جدیدالورود مقارن روز ثبت‌نام در دانشکده‌ها انجام می‌شود .

مطابق اطلاعیه شماره یک دانشجویان تحصیلات تکمیلی جدیدالورود پس از اتمام مراحل ثبت‌نام آموزشی، با در دست داشتن مدارک لازم "دانشجویان دختر به مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه(ص)" و دانشجویان پسر به "معاونت دانشجویی، اداره سکونت" مراجعه نمایند  .

دانشجویان سنواتی در حال حاضر به صورت موقت اسکان داده می‌شوند تا پس از پذیرش کامل دانشجویان روزانه، در بلوک مخصوص به خود اسکان یابند  .

دانشجویان شبانه متقاضی خوابگاه می‌توانند در حال حاضر در خوابگاه‌های خودگردان مجاز ساکن شوند تا در صورت وجود ظرفیت در اواخر مهرماه در مجموعه خوابگاه‌های دانشگاه اسکان یابد  .