يکشنبه, 7 خرداد 1396
عنوان : اولین المپیاد دانشجویی در دانشگاه شهید چمران اهواز در رشته اقتصاد و حقوق
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲

قابل توجه دانشجویان سال آخر و سال سوم  کارشناسی رشته اقتصاد و حقوق

اولین المپیاد دانشجویی در دانشگاه شهید چمران اهواز در رشته اقتصاد روزهای 28 و 29 بهمن برگزار خواهد شد

علاقه مندان می توانند تا تاریخ 30-10-1395 برای ثبت نام به گروه اقتصاد مراجعه نمایند

مواد آزمون شامل
اقتصاد خرد
اقتصاد کلان
آمار و اقتصاد سنجی
ریاضیات و اقتصاد ریاضی

مواد امتحان حقوق:

توضیح درباره مزایای شرکت در  المپیاد دانشجویی

المپیاد در سه مرحله انجام می شود.
مرحله اول در 28 و 29 بهمن در دانشگاه چمران
مرحله دوم در اردیبهشت ماه
و مرحله سوم در تابستان 1396

-  برخی از امتیازات برگزيدگان المپیاد علمي در مرحله اول

1-نفرات اول تا پنجم  به عنوان نمايندگان دانشگاه شهید چمران جهت شرکت در مرحله نیمه نهايی المپیاد کشوری معرفی می گردند. هزينه ثبت نام برای اين افراد توسط دانشگاه پرداخت می شود.
2-اهدای کارت هديه برای نفرات سوم تا پنجم.
3-عضويت نفر اول در دفتر حفظ و هدايت استعدادهای درخشان دانشگاه برای يک سال ( مزایای عضویت را در سایت استعدادهای درخشان ملاحظه فرمایید. مزایایی مانند اولویت در استخدام و ....)

-  برخی از امتیازات برگزيدگان المپیاد علمي در مرحله نهایی

نفرات اول تا سوم مرحله نهايی المپیاد علمی دانشجويی کشور با تايید سازمان سنجش آموزش کشور که متقاضی دريافت بورس دکتری خارج از کشور باشند، می توانند برای تشکیل پرونده با رعايت ضوابط و معرفی مرکز المپیاد به اداره بورس مراجعه نمايند .

نفرات اول تا سوم مرحله نهايی المپیاد علمی دانشجويی کشور با تايید سازمان سنجش آموزش کشور و معرفی بنیاد ملی نخبگان به نظام وظیفه می توانند خدمت سربازی را با سپری کردن يک دوره آموزش نظامی و انجام پروژه های پژوهشی روی موضوعات مورد نیاز کشور بگذرانند.

----------------------------------------------------------------------------------
جهت اطلاع از اخبار  دانشکده به کانال دانشکده به آدرس telegram.me/scu_eco   مراجعه بفرمایید

کارشناس پرتال دانشکده: مهندس عیسی جعفری